Ortaklar Şampiyonluğu Coşkuyla Kutladı

Aydın 2. Amatör Küme 5. Grup şampiyonu Ortaklar Yeni Belediyespor, şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın verdiği şampiyonluk yemeğinde aldı.

Ortaklar Somuncu Baba Çöp Şiş’te düzenlenen şampiyonluk gecesine; Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın, Aydın ASKF Genel Sekreteri Hasip Arıkan, Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz, Ortaklar Yeni Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Küçükkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri, Antrenör Mehmet Esat Yıldırım, Özel İdarespor Antrenörü İbrahim Utangeç ve şampiyonluk yaşayan futbolcular katıldı.

Yemeğin ardından, ASKF Genel Sekreteri Hasip Arıkan şampiyonluk kupasını Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın'a, Başkan Akın da futbolculara takdim etti.

BAŞKAN AKIN’A BABALAR GÜNÜ JESTİ
Ortaklar Yeni Belediyespor Takım Kaptanı Eren Bora Çakır, takım arkadaşları adına Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın babalar gününü özel bir hediye ile kutladı. Genç kaptan Fenerbahçeli olan Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın’a geçmiş Babalar Günü hediyesi olarak Semih Şentürk imzalı formayı hediye etti.

MORALLER YÜKSEK, HEDEF SÜPER AMATÖR KÜME!
Görevde bulunduğu 8 yıl süresince sporun farklı branşlarına Ortaklar’ı bir marka haline getirmek için gayret ettiklerini belirten Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın, “Şampiyonluğumuz camiamıza hayırlı olsun. Bu şampiyonlukta emeği geçen herkese de teşekkür ederim. Ortaklar’ı en iyi şekilde temsil eden takımımıza destek vermeye devam edeceğiz. Takımımızın 1. Amatör Küme’de de birlik ve beraberliği devam ettireceğine inanıyorum. İnşallah seneye de şampiyonluk yaşarız” şeklinde konuştu.

Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın vermiş olduğu şampiyonluk yemeğinden dolayı mutlu olduklarını belirten Ortaklar Yeni Belediye Başkanı Mustafa Küçükkaya ise, “Başkanımız Ümmet Akın’a maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederim. İyi bir takım olduk. Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik. Oyuncularımız ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Önümüzdeki sezon bütçemizi arttırarak, hedefimiz Amatör Süper Lig olacaktır.” dedi.

Kaynak: İHA