Naili Moran Deneme Yarışmaları

Adana’da hafta sonu Yüreğir Serinevler Atletizm Pisti’nde gerçekleştirilen “Naili Moran Yaş Grupları Deneme Yarışmaları”nda dereceye girenler belirlendi.

Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi Faruk Çıngıllıoğlu, yarışmalara 1998 ile 2001 doğumlu çeşitli kulüplerden 69 bayan ve erkek sporcunun katıldığını, kategorilerinde ilk 3 dereceye girenlerin22-23 Haziran tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecek "Naili Moran Türkiye Atletizm Şampiyonası"na katılmaya hak kazandıklarını söyledi.

Çıngıllıoğlu, deneme yarışmalarına Adana Gençlik ve Spor, Kazime Özler, Amatörce, Osmaniye Gençlik ve Spor Kulüplerinin katıldığını, temsilci olarak Mehmet Gardiyanoğlu, antrenör olarak ise Ali Atakişi, Ali Yiğit ve Gaffari Güleç’in yönetiminde İzmir’e gidileceğini belirtti.

Bu arada, İzmir’e gitmeye hak kazanan 25 sporcunun isimleri şöyle:
"Mehmet Polat, Emre Güzel, Cebrail Kozan, Eşe Aziziye Şimşek, Ceren Turanlğıoğlu, Serap Durakçı, Abdulrıza Yıldız, Mustafa Ceyran, Ramazan Mutlu, Yaren Kurtay, Teslime Özdemir, Gizem Sultan Gökçe, Revşan Koday, Yasin İşcan, Ramazan Gül, Samet Sağlam, Esra Baran, Sevgi Pınar, Seda Pınar, Onur Tüzeyayar, Gökhan Üstüntürk, Musa Turgay, İrem Karacaoğlan, Mizgin Demir ve Dalyan Erden."

Kaynak: İHA