Mesut Saray Adana Demirspor’da

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor'dan Mesut Saray'ı 2 yıllığına renklerine bağladı.

Tesislerde düzenlenen imza törenine yönetim kurulu üyeleri Aziz Kaya, Şerif Güler, Yüksel Yavuz, Müslüm Susar, Yücel Tekcan ve Mahmut Sami Zedelenmez katıldı.

Çok sevdiği bir camiaya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Mesut Saray, Adana Demirspor camiasına hep birlikte çok büyük hizmetler vereceklerini söyledi.

Süper Lig takımlarından da teklif aldığını ancak kararını mavi-lacivertli takımda kıldığını kaydeden Saray, “Birçok Süper Lig takımı istemesine rağmen ben 'Adana Demirspor' dedim. Bu camiaya beni kazandıran Kulüp Başkanı Mustafa Tuncel ve diğer yöneticilere teşekkür ederim” dedi.

Profesyonel Spor Dallarından Sorumlu Yönetici Şerif Güler ise transfer çalışmalarını ciddi bir şekilde sürdürdüklerini hatırlatarak, iç transferde istedikleri futbolcularla fire vermeden anlaşacaklarını belirtti.

Güler ayrıca Brezilyalı oyuncu Juninho ile yüzde 99 ölçüde anlaşacaklarını kaydetti.

İç transferde Erçağ ile görüştüklerini dile getiren Basın Sözcüsü Yüksel Yavuz de “Çok önemli futbolcularımızdan Erçağ Evirgen bugün Adana'ya geldi. Görüşmelerimizi sürdürürken annesinin rahatsızlandığı haberi geldi. Bu nedenle Erçağ hemen Tekirdağ'a döndü. Erçağ'ın kalbi Adana Demirspor'la. Kendisiyle anlaşacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA