Manavgat’ın Gururları

Türkiye Şampiyonalarında dikkatleri üzerlerinde toplayan Emre Arslan, Hüseyin Ali Şahin, Barış yıldırak ve Hüseyin Karaca 24-30 Haziran tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecek olan Özel Sporcular Basketbol Milli Takım kamp kadrosuna çağrıldılar.

2011-2012 öğretim yılında olduğu gibi 2012-2013 öğretim yılında yapılan turnuvalarda göz dolduran 4 sporcunun Milli Takım kampında en iyi şekilde çalışarak takımın değişmez oyuncuları olmayı hedeflediklerini, kampta okullarını ve Manavgat'ı en iyi şekilde temsil edecekleri belirtildi.er.
Öğrencileriyle gurur duyduğunu belirten Dr. Hüseyin Vural İlköğretim ve İş Okulu Müdürü Şerafettin Çetin “Öğrencilerimizin Milli Takım kampına davet edilmesi bizim için sürpriz olmadı. Zaten turnuvalar sırasında oyuncularımızı izleyen Milli Takım yetkilileri bunun müjdesini bize turnuvalarda vermişti. İnanıyorum ki öğrencilerimiz kampta da aynı başarıyı gösterecek.Öğrencilerimizin bu başarıları elde etmesinde emeği geçen aileleri ve öğretmenlerini kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA