Bursaspor’da Gönderilecek Futbolcular Belli Oldu

Bursaspor’da kiralık veya satılık olarak gönderilmesi düşünülen oyuncular belirlendi.

Teknik heyetin hazırladığı raporda yıldız oyuncu Ozan İpek ve kulüp tarihinin en pahalı transferi olan Teteh Bangura’da bulunuyor.
Spor Toto Süper Lig’in 2013-2014 sezonunun hazırlıklarına yarın Özlüce Tesisleri’nde yapacağı antrenman ile başlayacak olan yeşil-beyazlı takımda, gelecek sezon kadroda düşünülmeyen isimler belli oldu. Çeşitli takımlarda kiralık olarak forma giyen ve altyapıdan A takıma çıkan genç oyunculardan oluşan ekibin Vakıfköy Tesisleri’nde yaptığı antrenmanlar sonrasında teknik ekip raporunu hazırladı.

VAKIFKÖY’DE ÇALIŞACAKLAR
Teknik ekibin hazırladığı raporda toplam 22 oyuncu kiralık ve satılık olarak gönderilmesi düşünülüyor. Yarın Özlüce Tesisleri’nde topbaşı yapacak olan yeşil-beyazlılarda, bu listede bulunan 22 oyuncu ise hazırlıklarını Vakıfköy Tesisleri’nde sürdürecek. Dün genel direktörlük görevine getirilen Ayhan Barışıcı’nın yarın bu isimler ile görüşeceği ve kararın verileceği bildirildi.

OZAN İPEK DE LİSTEDE
Kiralık veya satılık olarak gönderilmesi düşünülen oyuncular arasında yıldız oyuncu Ozan İpek’te bulunuyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam döneminde kadro dışı bırakıldıktan sonra İçel İdman Yurdu’na kiralanan ve burada da kadro dışı kaldıktan sonra tekrar yeşil-beyazlı kulübe dönen yetenekli oyuncu, gelecek sezon A takımda düşünülmeyen isimler arasında.

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak geçiren ve tekrar Bursaspor’a dönerek Vakıfköy Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdüren isimler arasında sadece Emre Pahlivan’ın listede yer almaması dikkat çekti.

GENEL DİREKTÖR GÖRÜŞECEK
Öte yandan Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Faruk Korkmaz gazetecilere yaptığı açıklamada, “Yarın saat 18.00’de A takımın antrenmanı başlıyor. Ozan İpek ve İbrahim Kaş gibi isimlerin de bulunduğu 22 kişilik listenin yarın 18.00’de burada çalışacağı gün içinde genel direktörümüz Ayhan Barışıcı’nın bu oyuncular ile görüşeceği söylendi. Ne gibi karar çıkacağını bilmiyorum” dedi.

İşte teknik ekibin hazırladığı ve kiralık veya satılık olarak gönderilmesi düşünülen isimler:
“İlhan Depe, Anıl Sarak, Tunay Acar, Mehmet Sak, Ahmet Arı, Bedrican Özdoğan, Yenal Tuncer, İbrahim Kaş, Ozan İpek, İsmail Haktan Odabaşı, Yavuz Özkan, Onur Akbay, Aziz Eraltay, Barış Örücü, Berat Satılmış, Bilal Şeflek, Mustafa Aykut Turan, Barış Sinan Üstün, Petteri Forsell, Teteh Bangura, Prince Tagoe, Furkan Soyalp.”

Kaynak: İHA