U20 Milli Takımı Futbolcularından Hakan Çalhanoğlu ve Alperen Uysal, Yaptıkları Hazırlıkları Anlattı

Türkiye U20 Milli Takımı futbolcularından Hakan Çalhanoğlu ve Alperen Uysal, FIFA 2013 U20 Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında yaptıkları çalışmaları ve kampın nasıl geçtiğini anlattı.

Maçlar için gittikleri Trabzon'da çok iyi karşılandıklarını ifade eden Hakan Çalhanoğlu, "Bizi havalimanında çok iyi karşılandılar. Ben ilk defa böyle bir şey gördüm. Trabzon çok güzel bir yer. İnsanların bizi halay oynayarak karşılaması çok güzel oldu. En iyi şekilde antrenmanları yapıp maça iyi şekilde yapacağız. Paraguay'a hazırlık maçında maalesef kaybettik. Aslında çok iyi oynamıştık. Çok pas yapmıştık ama kaleyi göremedik. İyi bir ders aldık. Cumartesi iyi bir şekilde gruptaki ilk maçımız olan El Salvador karşılaşmasına çıkacağız" diye konuştu.

Muhammed Alperen Uysal ise kampın 3. ve son aşamasına geldiklerinin altını çizerek, "Trabzon'da her şey çok iyi. Hava ve ortam çok güzel. Hazırlık maçının sonucu kötü oldu ama oyun olarak iyiyiz. Kalan günleri en iyi şekilde değerlendirip inşallah gruptan çıkacağız. Antrenman için burası çok uygun. Trabzon halkı bizi çok iyi karşıladı. Ben bu kadarını beklemiyordum. Onlara teşekkür ediyoruz. İnşallah turnuvada da tribünler dolu olur ve biz de gruptan çıkarız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA