Ödemiş Gençlikspor İlk Sezonda Gelen Şampiyonluğu Kutladı

İzmir 2. Amatör Lig’de ilk sezonda şampiyon olarak 1. Amatör Lig’e yükselen Ödemiş Gençlikspor, bu başarısını Ahrandı Restoran’da düzenlenen yemekte kutladı.

Kulüp Başkanı Tuğrul Deveci, antrenör Yavuz Öner, yöneticiler ve genç futbolcuların katıldığı yemekte, şampiyonluk kupası elden ele dolaştı. Yaş ortalaması 18’i geçmeyen ekipte oyuncular ilk sezonda gelen şampiyonluğu kutlayıp stres attı.

Canlı müzik eşliğinde keyifli dakikaların yaşandığı yemekte, yeni sezonda da Ödemiş’i başarıyla temsil etme sözü veren oyuncular, kupayla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Oyuncularının özverili şekilde futbol sevgisiyle mücadele verdiğini belirten Ödemiş Gençlikspor Kulübü Başkanı Tuğrul Deveci, “Ödemişli gençlerimizle çıktığımız yolda ilk sezonda kupa kazanmanın sevincini yaşadık. Bundan sonra da Ödemişli gençlerimize inanmaya ve güvenmeye devam edeceğiz. 1. Amatör Lig’de de Ödemişli gençlerimizden yapacağımız birkaç takviye ile mücadele edeceğiz. Yaz mevsimini iyi şekilde değerlendirip gelecek sezon bu sezon kazandığımız tecrübeleri değerlendirmek istiyoruz. Altyapıya verdiğimiz önemi daha da artıracağız. Daha çok kategoride lige katılarak daha çok sporcu ile kadromuzu geliştireceğiz. Oyuncularımızı ve teknik heyetimizi bu başarıdan dolayı kutluyor, halkımızın yeni sezonda ilgi ve desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA