Arda Turan net konuştu: 'Türkiye'ye gitmeyeceğim'

Galatasaray ve Fenerbahçe ile adı anılan Arda Turan, Beyaz TV'de katıldığı programda Türkiye'ye transfer olmak istemediğini ve kulübünde mutlu olduğunu belirtti.

Beyaz Futbol programına konuşan Arda Turan, Atletico Madrid'de çok mutlu olduğunu ifade ederken, "Burada çok güzel 2 sene geçirdim ve 2 sene daha sözleşmem var ve kalmak istiyorum" dedi.

İspanya'daki günlerinin sorulması üzerine "Mutlu ve huzurluyum" diyen Arda Turan, saygı gördüğünü, futbolculara her şartta olumlu olan bakış açısından dolayı da insan olduğunu hissettiğini ifade etti.

Galatasaray'a transfer iddiası hakkında konuşan Arda, sarı kırmızılı ekibin camiası olduğunu ve hep Galatasaraylı kalacağını ifade ederken, "Şuan Atletico'da mutluyum, zaten şuan tatildeyim ve dinlenmeye çalışıyorum. Bu konuda konuşacak isim Ahmet Bulut. Ancak ben Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin kendisini çok istediğinin hatırlatılması üzerine ise Arda Turan, "Fenerbahçe büyük bir camia, Aziz Yıldırım da saygı duyduğum bir insan. Şuan çok zor durumdan geçiyorlar ve ben de söyleyeceklerimle gündem olmak, daha da onları zor durumda bırakmak istemiyorum. İnşallah UEFA'daki durumları da düzelir. Dediğim gibi Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum. Galatasaray hakkında da söylediklerim ortada, polemik yaratamadan bu meseleyi açıkladığımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Arda Turan, Burak Yılmaz'ın Atletico Madrid'e gideceği yönündeki iddiaların da kulağına geldiğini ifade etti ancak yorumda bulunmadı ve "Burak çok yetenekli bir oyuncu ve Türkiye'nin starı. Benim de geliyor kulağıma ama bu işlere girmem. Galatasaray'da kalmasından çok memnun olurum ama bir kariyerini etkileyecek yorum yapmaktan kaçınırım" dedi.