Adıyaman Belediyesi, Amatör Spor Kulüplerini Sevindirdi

Spora ve sporcuya büyük önem veren Adıyaman Belediyesi, amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yaptı.

İkinci amatörde mücadele edecek Kâhta Kommagene Spor Kulübü, Tut Gençlik Spor Kulübü, 02 Yediyaman Spor Kulübü ve Engin Görüş Spor Kulübü’ne malzeme yardımı yapıldı. Yapılan bu yardımla birlikte, 2012-2013 sezonunda amatör spor kulüplerine ve taban birliklerine yapılan spor malzemesi dağıtımının 2. ayağı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan’ın elinden malzemeleri alan sporcuların mutluluğu yüzünden okunuyordu.

Adıyaman Belediyespor Koordinasyon Merkezi’nde yapılan malzeme dağıtımı törenine Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Futbol İl Temsilcisi Sadık Keskin, Adıyaman Sporcular Derneği (Spor-Der) Başkanı Mehmet Güneş, ASKF Başkanı Cenap Taşkın, Belediyespor Koordinatörü Yılmaz Aslan, Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Çelik, Kulüp Başkanları ve sporcular katıldı.

Futbol İl Temsilcisi Sadık Keskin, 2. amatör spor kulüpleri adına Başkan Büyükaslan’a teşekkür ederek, “Belediyemizin spor kulüplerimizin yanında olduğunu görmekten mutluyuz. Bu yardım kulüplerimizin bir açığını kapatır. Çünkü amatör kulüplerimiz maddi sıkıntılar yaşıyor. Malzeme yardımı yapan Belediyemiz bir nebze de olsa bu açığı kapatmıştır. Kulüplerimiz adına başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Spor kulüplerinin başarısının Adıyaman’ın başarısı olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, “Adıyaman Belediyesi olarak son dokuz yıldan bu yana her zaman sporcularımızın yanında olduk, bundan sonra da olacağız. Spora ve sporcuya önem veren bir anlayışla hareket ediyoruz. Bundan dolayıdır ki gelenekselleştirmiş olduğumuz malzeme yardımlarımızı her yıl sürdürmekteyiz. Amatör sporda mücadele eden sporcular, kulüp başkanları ve yöneticileri bu işi meccanen yapıyorlar. Öyleyse bizim de bunlara yardımcı olmamız gerekmektedir. Bugün ikinci amatörde mücadele edecek dört ayrı amatör spor kulübüne malzeme yardımında bulunmaktayız. Kendilerine başarılar diliyor ve her zaman Adıyaman’ı en güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA