Spor İl Müdürü Aslan’dan Ayvalıklı Tekvandoculara Altın Ödül

Balıkesir’in Ayvalık ilçesininde başarılı tekvandocular, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan’ı makamında ziyaret etti.

İl Müdürü İlhan Aslan, geçtiğimiz 12-18 Mayıs tarihlerinde Almanya’da yapılan şampiyonalarda Türkiye’den tek takım olarak katılan Ayvalık Spor Kulübü’nün başarılı sporcularıyla Denizli’de yapılan Gençler Okullar Türkiye Şampiyonasında dereceye giren Balıkesir ve Burhaniyeli sporcuları makamında kabul ederek ödüllendirdi. Ziyarette konuşan Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İlhan Aslan, il genelinde faaliyet gösteren sporcuların elde ettikleri başarılı derecelerle Balıkesir’in Tekvando sporu dalında bir marka olma yolunda ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Aslan; çalışarak, sabrederek elde edilmeyecek hiçbir başarı olamayacağını vurgulayarak, “Bizlere düşende sizler gibi başarıları sporcularımıza sahip çıkmaktır” dedi.

Kabul sırasında kendisini ziyaret eden başarılı sporcularla bol bol sohbet eden İl Müdürü Aslan, Almanya şampiyonası ve Denizli’de yapılan Türkiye şampiyonasında elde ettikleri başarılı dereceler nedeniyle sporculara birer altın armağan etmeyi de ihmal etmeyerek, başarılarının devamını diledi.

AYVALIKLI TEKVANDOCULAR BAŞARILARIYLA ALMANYA’YI SALLAMIŞLARDI
Bu yıl 11.si düzenlenen ve Dünya Tekvando Federasyonunun puanlı turnuvalarından olan Berlin Open ve 21.si düzenlenen Stuttgart Open Taekwondo şampiyonalarında Ayvalıklı sporcuların 4 Altın, 4 Gümüş ve 3 Bronz madalya alarak çok büyük bir başarıya imza atmasının sonucunda, söz konusu başarı hem Türk hem de Alman basınında geniş yankı bulmuştu.

Ayvalıklı Tekvandocuları Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu, Berlin Başkonsolosu Ahmet Başar Şen ve Stuttgart Başkonsolosu Mustafa Türker Arı da makamlarında kabul ederek sporculara elde etmiş oldukları başarılardan dolayı tebrik etmiş ve çeşitli hediyeler vererek ödüllendirmişti.

Kaynak: İHA