Futbolculuk Hayatında Alamadığı Ödülü Başkanlığında Aldı

Samsun - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulup başkanı Emin Kar, futbolculuk hayatında alamadığı fair play ödülünü başkanlığında aldı.

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği'nin 20. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen "Fair-Play Ödül Töreni" Canik Belediyesi Meşe Tesisleri'nde yapıldı. Törende ASGD seçici kurulu tarafından fair play ödülüne layik görülen Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ile Samsunspor'a Şehitler Anıtı yapılması konusunda öncülük yapan gazeteci Mehmet Yazıcı'ya ödülleri verildi.

Ödülünü eski Samsunspor Kulübü Başkanı ve AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ın elinden alan Kar, "Formasını büyük bir şerefle taşıdığım Samsunspor'da ne yazık ki her sene hırçın futbolcu olarak seçiliyordum gördüğüm sarı ve kırmızı kartlardan dolayı. Geçirdiğimiz trafik kazasından 24 yıl sonra Samsunspor Kulübü Başkanlığı'nda böyle bir fair-play ödülü alacağım hiç aklıma gelmezdi. Ama bu ödülü almak için başkan olmak varmış. Bunu bana layık gören herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Vali Aksoy'a ödülünü ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan verirken, gazeteci Mehmet Yazıcı'ya ise ödülünü Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şube Başkanı Yüksel Baysal tarafından verildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın ödülünün Ankara'da bakanlık makamında verileceği bildirildi.

Kaynak: AA