Muğlaspor'da Hedef Şampiyonluk

MUĞLA - Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Muğlaspor, önümüzdeki sezon hedefini şampiyonluk olarak belirledi.

Muğlaspor Basın Sözcüsü Abdullah Eskihisarlı gazetecilere yaptığı açıklmada, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Muğlaspor'un önümüzdeki sezon hedefini şampiyonluk olarak belirlediğini ve transfer çalışmalarını bu yönde gerçekleştireceğini söyledi.

Büyükşehirliğe yakışan Muğla'nın ismini taşıyan iyi bir takım olması gerektiğini belirten Eskihisarlı, Muğla halkının kendilerine destek vermesini istedi.

Takıma sadece maddi destek vermenin yeterli olmayacağını vurgulayan Eskihisarlı, "Hafta başından itibaren transfer çalışmalarına başlayacağız. Öncelikle teknik direktör sorununu çözeceğiz. Geçen yıl ikinci devrede işbaşına gelen hocamız Nedim Tanrıverdi ile görüşmelerimiz başladı.

En geç bu hafta içinde teknik direktör sorununu çözeceğiz" dedi.

Şampiyonluk hedeflerinde iyi bir transfer çalışması yürüteceklerini kaydeden Abdullah Eskihisarlı, bu dönem yapacakları transferler ile şampiyonluk yolunda koşacaklarını bildirdi. Eskihisarlı, "Kulübümüzün yapılandırılmış borcunun dışında sadece bir icra dosyası kaldı. Türkiye Futbol Federasyonu'na borcumuz kalmadı ve artık Federasyondan düzenli yardım geliyor. Büyükşehirin takımını oluşturma gayreti içindeyiz" diye konuştu.

Kaynak: AA