Gediz Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü'nden Başkan Saraoğlu'na Özel Takım Forması

Gediz Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü yöneticileri, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu adına forma yaptırarak hediye ettiler.

Kulüp Başkanı Muhittin Ertürk, yöneticileriyle birlikte Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'nu makamında ziyaret ederek amatör spor kulüplerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Ertürk, "Başkan Saraoğlu'nun kulübümüze ve diğer amatör spor kulüplerine verdiği destek aşikardır. Kendisi için yaptırdığımız kulübümüz formasını hediye etmekten büyük onur duyduğumuzu belirtmek isterim" dedi ve "M.ALİ SARAOĞLU 43" yazılı formayı takdim etti.

Başkan Saraoğlu da, "Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü gibi ilçemizdeki tüm spor kulüplerine maddi ve manevi her alanda elimizden gelen yardımı yapıyoruz. Yapmaya da özen gösteriyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışan ve onların spor ile bağdaşarak kardeşlik ve paylaşma duygularını geliştiren spor kulüplerinin ayakta durması için imkanı olan herkesin elini taşın altına koyması ve yardım etmesi dileğimizdir. Onların başarılarıyla bizlerde gururlanıyor ve seviniyoruz. Tüm amatör spor kulüplerimize başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA