Ümit Davala Fethiye'de Yorgunluk Atıyor

Galatasaray’ın yardımcı antrenörü Ümit Davala, arkadaşlarıyla birlikte Fethiye’de tatil yapıyor.

Özel bir yatla mavi yolculuk yapan Ümit Davala, Fethiye Alesta Yacht Hotelde, Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk, Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Selçuk ve eski hakemlerden Mutlu Çelik’le birlikte kahvaltı yaptı

Daha çok futbolculuk döneminden anıların konuşulduğu kahvaltıdan sonra gazetecilerin sorularını cevaplandıran Ümit Davala, tatilde olduğunu belirterek, transferler ile ilgili soruları cevapsız bıraktı. Davala, Fethiyespor’un PTT 1. Lig'e yükselmesini büyük memnuniyetle karşıladığını kaydederek, "Fethiyespor büyük bir iş başardı. Finalde bütün rakiplerini yenip bir üst lige çıktı. Fethiyespor’u bir ilçe takımı olarak Süper Lig'de de görmek isteriz" dedi.

Fethiye’de 4-5 günden bu yana çok iyi tatil yaptığını söyleyen Ümit Davala, "Pazartesi gününe kadar tatili sürdüreceğim. Bu yıl şampiyon olduk. Önümüzdeki sene de farklı bir şey olmayacak. Galatasaray yine şampiyon olacak. Şampiyonlar Ligi'nde de bu yıl iyi yerlere geldik. Galatasaray, önceki senelerde Şampiyonlar Ligi'nde bulunmuyordu ama bu yıl çeyrek final oynadı. Seneye de Şampiyonlar Ligi'nde daha iyi şekilde daha üstlere tırmanmaya çalışacağız" diye konuştu.

Melo'nun transferi sorulan Davala, "Şu anda tatildeyim. Transfer konusunda konuşmak istemiyorum. Çünkü olaya uzağım” diye cevap verdi.

Davala, Fenerbahçe ve Beşiktaş’a UEFA'dan verilebilecek soru karşısında ise, "Şu anda bu mevzulara yabancıyım. UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu birlikte mutlaka aşacaklardır" ifadelerini kullandı

Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk ise Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş takımları ile yakın istişare içerisinde olduklarını belirterek, "Galatasaray’dan Fethiyespor’da oynatabileceğimiz ya da kendisi uzun yıllar yurt dışında kaldığı için önerebileceği futbolcular olup olmadığını da görüştük. Bize her konuda yardımcı olabileceğini söyledi.

Daha önceden devam eden dostluğumuz bulunmaktadır” dedi

Kaynak: İHA