Turnuvanın Galibi ‘Şöhretler’ Oldu

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) tarafından ‘V.Mezuniyet Töreni ve Bahar Şenlikleri’ kapsamında ‘Şöhretler Turnuvası’ düzenledi.

Alparslan Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Teknik Programlar binası kapalı spor salonunda gerçekleştirilen ‘Şöhretler Turnuvası’ voleybol maçı oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Belediye Başkanı Necmettin Dede, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Kaya, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Hamdi Bayar, Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, İl Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz, Baro Başkanı Zahit Söylemez ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’nın bulunduğu şöhretler takımı, Muş Alparslan Üniversitesi Akademik kadrosundan oluşan takımı yenmeyi başardı.

Maçın ardından konuşan Rektör İnanç, turnuvayı, ‘V. Mezuniyet Töreni ve Bahar Şenlikleri’ kapsamında düzenledikleri açıklayarak bundan sonra bu tür etkinlikler yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Vali Vedat Büyükersoy ise, Muş’ta yaptığı ilk maç olduğunu hatırlatarak, bunun ısınma maçı olduğunu, bundan sonra yapacakları maçlarda daha iyi performans sergileyeceklerini kaydetti.

Kaynak: İHA