Serdal Adalı Yönetim Kurulu Üyelerini Basına Tanıttı

Beşiktaş Kulübü Başkanlık seçimlerinin adayı Serdal Adalı, Beşiktaş Divan Kurulu Üyeleri, Kongre Üyeleri ve basına yönetim kurulu listesini tanıttı.Etkinlikte konuşan Adalı, “Güçlü Beşiktaş için güçlü bir liste ile kongreye hazırız” dedi.

İstanbul Swiss Otel’de geçekleştirilen galada, başkan adayı Serdal Adalı yönetim kurulu listesinde bulunan Murat Aksu, Mekki Başak, Nafi Güral, Murat Akdoğan, Vural Ak, Merdan Araz, Adem Yılmaz, Doğan Küçükemre, Uğur Fora, Melih Aydoğdu, Mehtap Ferah, Süleyman Eren, Cem Sert, Ahmet Kocaadam ve Selim Yegen’i basına tanıttı.

Seçim hazırlıkları sürecinde çok sayıda ilde Beşiktaş Kongre Üyeleri ile buluşan Serdal Adalı, “Türkiye’nin hemen hemen köşesinde Beşiktaş için ekibimle birlikte sizlerle buluşuyoruz. Şahsım ve ekibime gösterilen ilgi ve teveccüh inancımızı, sorumluluk bilincimizi bir kat daha arttırdı. Sizlerin huzurunda bir kez daha Beşiktaş’ımıza olan hizmet aşkımıza destek veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Beşiktaş'ın Pazar günü sadece önündeki 3 yıla değil, verdiği kararla tarihe not düşeceğini vurgulayan Adalı konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Bizler Beşiktaş için gece gündüz çalışmalarımızı yaptığımız sırada, bazı sıcak gelişmeler oldu. Tüm bu yaşananlar, Beşiktaş camiası üzerinde defalarca oynanan oyunların sonuncusudur. 13 Temmuz’da yani ilk günden itibaren söylediğim gibi ne benim ne de Beşiktaş’ımızın bu süreçle yakından uzaktan hiçbir ilgisi yoktur. Beşiktaşlıya yakışan dönüp kaçmak değil dik durup mücadele etmektir. Beşiktaşlı, karakterinden, asaletinden, duruşundan ve bağımsız iradesinden aldığı güç ile önüne çıkarılan her türlü engellemenin üstesinden gelmeyi başarmıştır. Beşiktaş’a gönül veren Divan Kurulu Üyelerimiz başta olmak üzere 7’den 70’e tüm taraftarımız, vakur duruşu ve engin muhakemesiyle, her zaman olduğu gibi bu oyunu da bozacak, geçmişinde olduğu gibi bugün de kenetlenerek gerekli cevabı kongremizde misliyle verecektir.”
“16 Haziran birlikteliğin, kenetlenmenin ve masaya yumruğu vurmanın tam zamanıdır” diyen Serdal Adalı, “Beşiktaş’ımızın geleceğini inşa ederken geçmişimizden feyz aldık. Bizler Ahmet Fetgeri’den, Şeref Bey’den, Baba Hakkı’dan, Şan Ökten’den, Süleyman Seba gibi adını saymakla bitiremeyeceğimiz nice değerimizden aldığımız Beşiktaş mirası ve kültürünü, unutulan geleneklerini, Beşiktaşlılığı gelecek nesillerimize en iyi şekilde aktarmak üzere yola çıktık. Beşiktaş geleneği ve yapılanmasıyla örnek bir spor kulübüdür. Temel felsefimiz olarak sahip çıktığımız gelenek ve değerlerimizin ilk yansıması hayata geçireceğimiz Şan Ökten Futbol vadisidir. En kısa sürede devreye almayı planladığımız projemiz için İstanbul’da 2 farklı arazi alternatifimiz var. Doğa ile iç içe 4 bin 370 metrekare kapalı alanda her yaş grubu sporcularımız için sahalarımız ve tesislerimiz var. Çocuklarımız, spor ve yabancı dil olmak üzere tüm eğitimlerini burada alacak. Beşiktaşlılık gelenekleri ile başarılı sporcu ve iyi insan yetiştirmek için 5 pilot bölgede spor kolejleri açacağız” şeklinde konuştu.

Anadolu ve Avrupa yakasında en az Fulya kadar değerli konut ve iş merkezleri çalışmaları da olduğuna dikkat çeken Adalı, “Çok konuşulacak ve yine örnek olacak bu proje için gerekli arazileri tahsis etmek üzere ilgili girişimler yapıldı. Bu arazileri en kısa zamanda kulübümüze kazandıracağız. Tarihimize damgasını vurmuş, bize Beşiktaşlılığı en iyi öğreten isimlerden biri olan onursal Başkanımız Sayın Süleyman Seba ismi ile Beşiktaş camiasına bir sosyal tesis kazandırıyoruz. Bu tesisin içinde Kongre Üyelerimize hizmet vermek üzere bir konukevi de var. Daha da önemlisi Eski Divan başkanlarımızdan Sayın Prof. Dr. Oktay Çokyüksel hocamızın öncüsü olduğu sağlık merkezi bu tesisimiz içerisinde hizmet verecektir. Bittiğinde herkese örnek olacak bu projenin çalışması tamamlanmıştır” ifadelerini kullandı.

Divan Kurulu Üyelerini de unutmadıklarını ifade eden Serdal Adalı, sosyal tesisler haricinde divan kurulu üyelerine özel, Beşiktaş Divan Kurulu Lokalini de en kısa sürede hizmete açacaklarının müjdesini verdi. Amaçlarının Divan Kurulu’nun dernek ile Kulüp içinde daha aktif ve verimli çalışmasını sağlayacak ortam ve imkanı yaratmak olduğunu vurgulayan Adalı konuşmasını şöyle tamamladı:
“Divan Kurulu üyeleri için Acil Kaza ve Sağlık Sigortası yaptırılacaktır. Çalıştırılmayan sosyal yardım fonu aktif hale getirilecektir. Sayın merhum Divan Başkanımız Ferhan Dinçer beyin başlatmış olduğu Vefat Yardımı göreve geldiğimiz gün aktif hale getirilecektir. Divan üyelerinden birisinin vefatı durumunda kullanılmak üzere sosyal yardım fonu aktif hale getirilecektir. Divan Kurulu Üyeleri yeni yapacağımız statta birlikte maç izleyip, birlikte zaman geçirebilecekleri nezih bir ortama sahip olacaktır. Sözlerimi bitirirken unutulmaya yüz tutan değerlerimizi yeniden diriltmek, küskünlükleri sona erdirmek, saygınlık ve itibarımızı ayağa kaldırmak, bir spor kulübü olmanın ötesinde asaletin, dik duruşun sembolü olmuş her din, dil, etnik yapı ve siyasi görüşten milyonlarca insanı kucaklayan birliğimizi yeniden tesis etmek için siz değerli divan kurulu üyelerimizin desteğini istiyor ve bekliyoruz. Sen ben yok, Beşiktaş var.”

Kaynak: İHA