Şanlıurfaspor, "geleceğin Yıldızlarını Yetiştirmek İstiyor"

ŞANLIURFA - Şanlıurfaspor İkinci Başkanı Uğur Büyükhatipoğlu, "Amacımız bugünün değil yarının yıldızlarını yetiştirmek" dedi.

Sarı-yeşilli ekibin altyapısında forma giyen ve yerel liglerde şampiyon olan gençler, kulüp yönetimi tarafından bir otelde düzenlenen törende kupayla ödüllendirildi. Kulüp yöneticileri, grup kategorilerindeki U-19, U-17, U-16, U-15, U-14, U-13 ve A-2 takımlarını göstermiş oldukları başarılarından dolayı tebrik etti.

Kulüp ikinci Başkanı Uğur Büyükhatipoğlu, törendeki konuşmasında, 2012-2013 futbol sezonun altyapı açısından verimli geçtiğini belirterek,"Amacımız bugünün değil yarının yıldızlarını yetiştirmek. Şanlıurfaspor sevgisini çocuklara aşılamak. Onlara daha iyi bir ortamda sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturmak. Bu konuda bize destek veren tüm camiamıza teşekkür ediyorum" dedi.

Törene, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eyüp Sabri Ertekin, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ve kulüp yöneticileri ile futbolcu antrenörleri ve kulüp görevlileri katıldı.

Kaynak: AA