Küçük Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası Başladı

Küçük Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası Adana'da başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Türkiye Küçük Erkekler Hentbol Şampiyonası’nın kura çekiminde yaptığı konuşmada, görev yaptığı illerde hentbolun gelişmesi ve yaygınlaşması için projeler ürettiğine dikkat çekerek, "1968’den beri sporun içerisindeyim. Spor ailesinin işçisiyim. Bütün enerjimle yeni hentbol federasyonu il temsilcisi Metin Muhacir ile birlikte Adana’da hentbolu eski başarılı günlerine taşımak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Konya’da olduğu gibi burada da hentbolda altyapıya büyük destek vereceğim. Tüm takımlara başarılar dilerim" dedi.

15 kulübün katıldığı turnuva, Adana’da bugün Yüreğir Serinevler ve Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Lütfullah Aksungur ile Sakıp Sabancı ve Asım Savaş Spor Salonu’nda gerçekleştirileceğini belirten Hadi, konuk kulüplerin tüm sorunlarının çözümüne katkıda bulunacaklarını kaydetti.

Bu arada, Türkiye Şampiyonası’na katılacak kulüplerin isimleri şunlar:
"Ordu Gençlerbirliği, Muğla Köyceğiz Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bursa Nilüfer Belediyesi, İstanbul Anafen Koleji, Sinop Gençlerbirliği, Ankara TED Koleji, Malatya Türkiyem İlköğretim Okulu Spor Kulübü, İzmir Kemalpaşa Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Jimnastik Spor Kulübü, Trabzonspor, Ankara Maliye Milli Piyango, İzmir Bucaspor ve İçel Toroslar Halk Eğitim Merkezi.

Kura çekimine, Türkiye Hentbol Federasyonu Temsilcileri Coşkun Doğan ile Gökhür Ateş, İl Temsilcisi Metin Muhacir ve yardımcısı İbrahim Şentürk, Hentbol İl Koordinatörü Kamil Dikici, Şube Müdürleri Kazım Tekin, Cemal Demirağ, kulüp yöneticileri katıldı.

Kaynak: İHA