Çarşamba Boks Takımı Şampiyonaya Hazırlanıyor

Çarşamba Belediyesi Boks Takımı sporcuları 28 Haziran-04 Temmuz tarihleri arasından Şırnak’ta düzenlenecek olan Üst Minikler Türkiye Şampiyonası’na katılıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, Kocatepe İlkokul Müdürü Adem Zorlu, Çarşamba Belediyespor Boks Antrenörü Yaşar Giritli ve 3 sporcu Başkan Dündar’ı ziyaret etti. 28 Haziran-04 Temmuz tarihleri arasından Şırnak’ta düzenlenecek olan üst minikler Türkiye Şampiyonası’na katılacak sporcuları makamında kabul eden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, ayrıca, 15-19 Mayıs 2013 tarihleri arasında Ankara Şefik Tetik Boks Salonu’nda düzenlenen boks müsabakalarında dereceye giren belediye sporcularını altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Çarşamba Belediyespor Boks Kulübü’ndeki başarılı sporcuları ödüllendiren Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Spora ve sporcuya olan desteklerimiz devam edecek. Yeşilırmak üzerinde kano sporları ile hız verdiğimiz spor faaliyetlerinde artık dünya şampiyonlukları kazanıyoruz. Adapark Bireysel Spor Salonu’nda boks, kick-boks, tekvando su sporları gibi branşlarda verdiğimiz kursların meyvelerini topluyoruz. Çarşamba Belediyespor çatısı altında kurs gören salon sporları sporcularımıza ilçemize kazandırdıkları dereceler için teşekkür ediyorum” dedi.

Çarşamba Belediyesi Boks Takımı Spor Kulübü sporcuları olarak Türkiye Şampiyonası’na iyi hazırlandıklarını kaydeden Kulüp Antrenörü Yaşar Giritli, “Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Dündar’a spor kulübümüze olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Boks sporuna ait tüm boks malzemelerini sporcularımıza temin etti. Başkanımız, ulaşım başta olmak üzere tüm eksiklerimizde yanımızda oluyor. Samsun’da Gençlik Spor İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt, Kaymakam Sayın Caner Yıldız ve belediye başkanımız başta olmak üzere tüm yetkililerin spora özel bir ilgisi var. Biz de dünya çapında bir derece alarak kendilerine olan şükran duygumuzu yerine getirmek istiyoruz. Boks sporu yapmak isteyen 9-13 yaş arası erkek ve 13-16 yaş arası bayanları davet ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA