Akdeniz'de Kadro 13'e Çıktı

Haziran ayında İçel’de yapılacak olan Akdeniz Oyunları öncesi Federasyonlar, bu önemli organizasyona katılacak milli sporcu kadrolarını belirlemeye devam ediyor.

Judo’da 7, Boks’ta 2, Karate’de de 2 sporcusu Akdeniz Oyunları kadrosuna alınan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünde son olarak Halter branşında da, 2 sporcusu organizasyon kadrosuna alındı. Son iki sporcunun alınmasıyla Kağıtspor, Akdeniz Oyunlarında 13 sporcusuyla İçel’de milli forma altında yarışacak.

Judo’da Hasan Vanlıoğlu, Burak Serbest, Ahmet Sarı, Murat Doğan, Sümeyya Akkuş, Ayşe Saadet Arca, Bahar Büker, Boks’ta Fatih Keleş, Mehmet Topçakam, Karatede Bahar Erşeker ve Tuba Yenen’in ardından, Halter Federasyon’u da Akdeniz Oyunları oyuncu kadrosunu açıkladı.

Açıklanan kadroda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünden iki isim yer alıyor.

Dünya İkincisi, Avrupa Şampiyonu 58 kiloda Aylin Daşdelen ile bir başka Dünya İkincisi ve Avrupa Şampiyonu olan 63 kiloda Sibel Şimşek, Halter’de ülkemizi temsil edecek isimler oldu. Daşdelen ve Şimşek’in Akdeniz Oyunları kadrosuna dahil olmasıyla Akdeniz Oyunlarında yarışacak sporcu sayısını 13’e çıkaran Kağıtspor’lu sporcuların tek hedefi oyunlardan derecelerle dönmek.

Kaynak: İHA