Adalı: “kulübün Kasasından Tek Kuruş Çıkmadan, Stadın Yapımını Bitireceğiz”

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı, kongre üyeleri ile bir araya gelerek, projelerini anlattı.

Gecede yaptığı konuşmasında Adalı, siyah-beyazlı kulüpteki başkanlık seçimiyle ilgili olarak, "Bizler Beşiktaş'a gönül verenler olarak sadece bir başkan seçmeyeceğiz. Geleceğimizi seçeceğiz. Her şeyimiz olan kulübümüzün ekonomik gücü, değerleri ve en önemlisi başarılarına imza atmak için karar vereceğiz" dedi.

Başkan adayı Adalı, UEFA Disiplin Kurlu'na sevk edilmeleri ile ilgili olarak ise, "Beşiktaş’ın menfaatleri her şeyden önce gelir. Kongre üyelerimiz başta olmak üzere Beşiktaş’a gönül veren 7’den 70’e tüm camiamız, vakur duruşu ve engin muhakemesiyle, her zaman olduğu gibi bu oyunu da bozacak ve gerekli cevabı misliyle verecektir" açıklamasında bulundu.

“ZİRVEYE OYNAYACAĞIZ”
Serdal Adalı, en önemli noktanın finansal durumun iyileştirilmesi olduğunu dile getirerek, "Beşiktaş'ımız için gerekli finansal içeriği sağlamak adına şahsi kefaletlerle sağladığımız kaynağı, usulüne uygun olarak oluşturacağız. Güçlü yeni oyuncular, mevcut kadro ile zirveye oynayacağız. Ancak böyle şampiyonluk hedefiyle içimiz rahat yola çıkabiliriz" ifadelerini kullandı.

“PROJELERİMİZ HAZIR”
Adalı, Beşiktaş'ın ihtiyacı olan kaynaklarla ilgili projelerini ise şöyle anlattı:
"Şan Ökten Futbol Vadisi projesini hayata geçireceğiz. Sonra, Süleyman Seba Sosyal Tesisleri ile bunlara ek, biri Anadolu biri Avrupa yakasında en az Fulya kadar değerli; konut ve iş merkezleri projelerimiz hazır."
Adalı ayrıca Kartal Yuvası, Kartalcell, Beşiktaş TV ve Kartalnet'i yeniden yapılandırarak kulübe gelir sağlayarak taraftarın kullanmaktan gurur duyacağı ürün ve servisler haline getireceklerini sözlerine ekledi.

“KULÜBÜN KASASINDAN TEK KURUŞ ÇIKMADAN STADIN YAPIMINI BİTİRECEĞİZ”
Başkanlık yarışında ciddi çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Adalı, diğer önemli konunun stat olduğunu kaydederek, “Dünyanın en büyük markalarından biri ile yaptığımız sponsorluk anlaşmamız hazır. Herkes şunu bilmeli ki kulübün kasasından tek kuruş çıkmadan ve stat gelirlerine hiç dokunulmadan stadın yapımını bitireceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA