Osmaniye Atatürk Lisesi Bayan Hokey Takımı Türkiye 3.’sü Oldu

Gaziantep'e düzenlenen Hokey Türkiye Şampiyonası’na katılan Osmaniye Atatürk Lisesi Bayan Hokey Takımı, Türkiye 3.’sü oldu.

Şampiyonaya 9 ilden 9 bayan takımının katıldığını belirten Atatürk Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Koca, “Aynı zamanda Türkiye Hokey 1. Ligi’nde mücadele eden Atatürk Lisesi Bayan Hokey Takımı, okul sporlarında da bir ilke imza atarak 9 takım arasından 6 müsabakanın 5’ini kazanarak Türkiye üçüncüsü oldu. Hokey takımımız üçüncülük ödülünü, okulumuzun yetiştirdiği ve Türkiye Hokey Federasyonu MHK Üyesi Yücel Erdoğan’dan aldı” dedi.

Atatürk Lisesi bayan hokey takımının 2013 yılı içerinde katıldığı 2 turnuvada 2 üçüncülük elde etmesinin, Atatürk Lisesi Okul Aile Birliği ve okul müdürlüğünün anlayışlı ve özverili çalışmasının bir eseri olduğunu ifade eden Koca, “2013 yılında 18 yaş altı milli takımına bir sporcu da kazandıran Atatürk Lisesi bayan hokey takımı, her geçen yıl yeni başarılar elde etmekte ve sporcular kazanmaktadır. Okullarımıza diğer kamu kurum ve kuruluşlarının da destek vermesi gelecekte ilimiz adına sporda yeni başarıların yakalanmasına ve çocuklarımızın milli takımlar düzeyinde başarılı birer sporcu olarak yetişmesine de ön ayak olacaktır. Bu turnuvada okulumuza araç desteği sağlayan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA