Acıbadem Voleybol Ligi

Gümüşhane - Gümüşhane-Bayburt Bölge Baro Başkanı İsmail Taştan, Acıbadem Voleybol Ligi'nde mücadele eden Gümüşhane Torul Gençlik Kulübü'ne gönül veren taraftarlar olarak resmi ve sivil toplum kuruluşlarını kulübe destek amacıyla göreve davet ettiğini belirtti.

Taştan, yaptığı yazılı açıklamada, Gümüşhane Torul Gençlik'in Gümüşhane'yi başarı ile temsil ettiğini ve Gümüşhane adını 3 yıldır tüm Türkiye'ye duyurduğunu ifade etti.

Gümüşhane Torul Gençlik'in 3 yıldır gerçek manada herhangi bir sponsor desteği almadan memur, işçi ve küçük esnaftan oluşan yöneticilerin maaşlarını ipotek ettirerek aldıkları banka kredileri ile bu güne kadar mücadelesini sürdürdüğünü belirten Taştan, şunları kaydetti:

"Ancak gelinen süreçte biriken borçlar artık üstesinden kalkılamaz hale gelmiştir. Kulübe olan ilgisizlik, ciddi manada hiçbir maddi desteğin sağlanamaması kulübe kilit vurulması aşamasına kadar gelmesine neden olmuştur. Futbolda Gümüşhanespor'un Spor Toto 2. Ligi'ne çıkması Gümüşhanelileri ne kadar sevindirmişse Gümüşhane Torul Gençlik'in düştüğü durum da o kadar üzmüştür. Gümüşhane Torul Gençlik'e gönül veren taraftarlar olarak gerek resmi ve gerekse sivil toplum kuruluşlarını kulübe destek amacıyla göreve davet ediyoruz. Kulübümüzün buralara gelmesi kadar onu yaşatmak da herkesin, her Gümüşhanelinin görevidir. Çok geç kalmadan herkesi göreve çağırıyoruz."

Kaynak: AA