Trabzonspor Başkanı Şener Açıklaması

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, İbrahim Yazıcı'nın vefatından dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirterek, "Allah ailesine ve geride kalanlarına uzun ömürler versin" dedi.

Sadri Şener, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı için tören düzenlenen Atatürk Stadı'nın önünde yaptığı açıklamada, başkan ile çok eski arkadaş olduklarını söyledi.

Başsağlığı dileklerini ileten Şener, Yazıcı'nın vefatından dolayı büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek, "Bundan önce Trabzon'da rahatsızlık geçirmişti, ilk rahatsızlığı bizim maçta. Allah ailesine ve geride kalanlarına uzun ömürler versin" diye konuştu.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ise "Bugün tabii acımız çok büyük. Bursaspor camiası, Bursalı hemşehrilerimiz büyük bir evladını kaybetti. Başsağlığı dileklerimizi, benim de sayın genel başkanımızın da iletiyorum" dedi.

Eski Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve eski Gaziantepspor Kulübü Başkanı Celal Doğan da Yazıcı'nın Bursaspor'a kazandırdığı başarılardan bahsederek, "Biliyorsunuz kulüp başkanlığını bıraktım. Bursa'ya ben hep severek ve aşkla geldim. Bursa gibi bir seyircinin hep takımda olmasını arzu etmiştim. Bursalıların arzusunu yerine getiren bir başkan oldu İbrahim bey" ifadesini kullandı.

Eski Doğru Yol Partisi Genel Başkanı ve eski bakanlardan Mehmet Ağar da Yazıcı'nın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Arkadaşım, kardeşim, 35 yıldır tanışıyoruz. Büyük bir üzüntü içindeyiz. Onu paylaşmaya geldik" açıklamasını yaptı.

Muhabir: Mustafa Yılmaz

Yayıncı: Doğan Sarıtaş

Kaynak: AA