Derbi Maçın Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak derbi maçın güvenlik toplantısı bugün öğle saatlerinde gerçekleştirildi.

Cağaloğlu’ndaki İstanbul Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıda, Galatasaray Sportif A.Ş. CEO’su Lütfü Arıboğan ve Fenerbahçe Spor Kulübü As Başkanı Ömer Temelli yer aldı. Galatasaray Sportif A.Ş CEO’su Arıboğan, “İki takım adına önemli bir maç oynanacak” dedi.

Derbilerin her zaman en çok dikkat çeken mücadeleler olduğuna vurgu yapan Arıboğan, “Biz deplasmanda yani Fenerbahçe’nin sahasında oynayacağız. Bu arada dün belli olan Türkiye Kupası finalistleri Fenerbahçe ve Trabzonspor’u kutluyorum. En iyi olanın kupayı kazanmasını temenni ediyorum. Derbi maçı da her derbi maçında olduğu gibi çok çekişmeli geçeceğini ve derbiye yakışır bir şekilde geçeceğine inanıyorum. Türk futboluna yakışan Fair-Play ruhunun üst düzeyde olduğu ve kalitesinin de yüksek olduğu bir derbi maçı bekliyoruz. İnşallah böyle olacağına da inanıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA