Manisa Belediyespor Potada Final Peşinde

Manisa Belediyespor Erkek Basketbol Takımı 2. Lig’e yükselme grubu play-off yarı final mücadelesinde Büyükçekmece ile oynayacağı karşılaşma nedeniyle İstanbul’a gitti.

Serinin ilk maçında güçlü rakibine Manisa’da 53-63 mağlup olan yeşil-beyazlılar, ikinci maçı kazanıp seride durumu 1-1’e taşıma düşüncesinde.

Play-off yarı final mücadelesinde serinin ikinci maçında Büyükçekmece ile karşılaşacak olan Manisa Belediyespor, Perşembe günü oynanacak zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını Büyükçekmece Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda oyuncuların istekli oluşu teknik heyetin yüzünü güldürürken, Antrenör Ekrem Öztürk Büyükçekmece’yi yenecek güçte olduklarını söyledi.

Manisa’da rakipleriyle oynadıkları serinin ilk maçından istemedikleri bir sonuçla ayrıldıklarının altını çizen Öztürk, “Rakibimiz ilk maçta avantajı eline aldı. Ancak bizim için bitmiş bir şey yok. Yarın oynayacağımız karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak seride durumu eşitlemek istiyoruz. Bu maçtan galibiyetle ayrılmamız durumunda rakibimizle bir maç daha oynayacağız. Biz şansımızı sonuna kadar zorlayacağız. Oyuncularıma güveniyorum” dedi.

Kaynak: İHA