Fenerbahçe'nin Cardozo aşkı depreşti

Önümüzdeki sezon şampiyonluk ünvanını Galatasaray'dan almaya kararlı olan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde Benfica ile Fenerbahçe arasında oynanan yarı final rövanş maçından 1 gün sonra menajer Ali Güven ile Benfica kulübü 2. Başkanı Rui Marques'in Oscar Cardozo'nun transferini görüşmek için bir araya geldiği öğrenildi.

Okyanus kıyısındaki Porto de Santa Maria Restaurant'ında gerçekleştirilen görüşme saat 14.00'de başladı, 15.45'te sona erdi.

Görüşmenin ardından İstanbul'a dönen menajer Ali Güven Benfica'nın 0scar Cardozo'nun transferi için isteklerini Sarı- Lacivertli yöneticilere iletti. Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu Cardozo'nun maliyetini kısa bir süre içinde masaya yatırıp bir karara varacak.

Benfica'nın Paraguaylı yıldız için ne kadar bonservis ücreti istediği net olarak bilinmiyor. Ancak bu futbolcunun futbol piyasasındaki değeri 16 milyon Euro civarında. Sarı- Lacivertli yönetim işte bu maliyeti düşürmek için gayret sarfedecek.

2 YILDIR KOCAMAN'IN LİSTESİNDE

Benfıca ile Fenerbahçe arasında ikili görüşmeler de gündeme gelebilir. 30 yaşında olan Cardozo için rakam daha aşağı seviyelere inebilir. Yaklaşık 2 yıldır teknik direktör Aykut Kocaman'ın transfer listesinde bulunan Cardozo için daha önceki girişimlerde bir sonuç alınamamıştı. Ama bu kez mümkün.

OSCAR CARDOZO TEKLİFLERE


AÇIK Gerek Paraguaylı futbolcunun 30 yaşına gelmiş olması gerekse de futbolcunun transfer tekliflerine açık olması Fenerbahçe'nin şansını arttırıyor. Benfica kulübünün "Cordozo'yu satmayı düşünmüyoruz" gibi net bir ifade kullanmaması da bu transferin gerçekleşme ihtimalini arttırıyor. Cardozo geçen yıl yakşalık 1 ay kadar Fener'in gündeminde kalmıştı

ADIM ADIM KADIKÖY'E

Fenerbahçe'nin 2 yıldır transfer listesinde olan 1.93'lük dev santrfor, bu kez Kadıköy'e her zamankinden daha yakın. Fenerbahçe Yönetiminin, yakın bir zamanda Benfica Yönetimi ile ikili görüşmelere başlaması bekleniyor.

BURADA GÖRÜŞTÜLER

Görüşme 1 saat 45 dakika sürdü. Ali Güven, tüm istekleri not etti ve Fener yönetimine iletti.