Federasyon İle Onok Okçuluk Firması Arasında 1 Yıllık Sponsorluk Sözleşmesi İmzalandı

Türkiye Okçuluk Federasyonu ile Onok Okçuluk firması arasında 1 yıllık sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Federasyonun Ulus'taki binasında yapılan imza törenine, federasyon başkanı Abdullah Topaloğlu ile Onok Okçuluk Kurucu Başkanı Zafer Türkoğlu katıldı.

Topaloğlu, Onok ile yapılan sponsorluk anlaşmasının kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek, "Onok milli takımlarımıza malzeme yardımından, liglerimizin finanse edilmesine kadar birçok konuda bize destek verecek. Bu anlaşmanın sponsorluk anlamında diğer firmalara da örnek teşkil edeceğini ve sponsor yolunun açılacağını düşünüyorum. Bu anlaşma, medyada yer alma oranımızın artması ve daha çok sponsor desteği çekebilmemiz anlamında da çok önemli. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Malzeme yardımı anlamında ilk kez bir sponsorluk anlaşması imzaladıklarını kaydeden Topaloğlu, "Onok, ayrıca yeni dönemde oluşturulacak ligimizi de finanse edecek ve ligin yazılım programlarını hazırlatacak. Samsung ile anlaşmamızın bitmesinin ardından milli takım formalarımızda Onok logoları yer alacak. Müsabaka yerlerinde de Onok ile ilgili materyaller sergilenecek. Onok firmasına göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Onok Okçuluk Kurucu Başkanı Zafer Türkoğlu da 32 yaşında ok atmaya başladığını ve ilk seçmelerde milli olduğunu söyledi.

Katıldığı ilk Türkiye Şampiyonası'nda altın madalya kazandığını hatırlatan Türkoğlu, şöyle devam etti:

"Okçuluk, hayatımın bir parçası oldu. Ardından kulüp kurduk, son olarak da Onok kuruldu. Ticaret yapıyoruz ama asıl amacımız okçuluğun Türkiye'de yayılması ve gelişmesi. İlk yılımızda bin kişiyi okçulukla tanıştırdık. Medyada okçuluğun görünürlüğü arttı ve müsabakaları katılımcı sayısı arttı. Federasyon çok iyi çalışıyor ancak sponsor katkısı çok önemli. Bu anlamda desteklerin artmasını diliyoruz."

Türkoğlu, sözlerini anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyerek tamamladı.

Muhabir: İlknur Çetinbaş / Ülkü Parlakyıldız Karakuş

Yayıncı: Selçuk Aval

Kaynak: AA