Çağdaş Spor Kulübü'nden Ünilever’e Teşekkür Plaketi

Çorlu Çağdaş Spor Kulübü Voleybol Takımı bu sene de başarılara imza atmaya devam ediyor.

İl genelinde yapılan Voleybol müsabakalarında Çağdaş Spor Kulübü Voleybol takımı kızlar da ikinci, genç kızlarda ve genç erkeklerde üçüncü yıldız erkeklerde ise il birincisi oldu.
Çorlu Çağdaş Spor Kulübü Voleybol takımı almış oldukları bu dereceler ile 23-25 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Türkiye yarı finali müsabakalarında Tekirdağ ilini temsil edecek. Çorlu Çağdaş Spor Kulübü önce ki gün kulübe destek olan, forma ve eşofman sponsorluğunda bulunan Ünilever Fabrikası direktörü Alper Kulak Bey’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Kız ver Erkek takımların müsabakalara çıkarken Ünilever Becel Markası formalarla çıktıkları belirtildi. Bu sponsorlukta takıma büyük katkısı olan fabrika direktörü Alper Kulak Bey’e takımın antrenörü Hacet Akay, takımın yardımcı antrenörü Canan Kılınç ve takımın kız, erkek sporcuları kendilerine yapmış olduğu forma sponsorluğundan dolayı teşekkür plaketini takdim ettiler.

Ünilever Fabrikası Direktörü Alper Kulak kendinin de eğitim yıllarında sporla uğraştığını sporun kişisel ve toplumsal faydalarından bahsederek sporcularla tek tek ilgilenip ileride hangi meslekleri tercih edeceklerini sordu. Gayet samimi bir ortam içerisinde gerçekleşen sohbette fabrika direktörü Alper Kulak kulüp hakkında bilgi alıp sorunlarıyla ilgilenerek gelecekle ilgili umut verici sözlerde bulunması sporcu ve antrenörleri sevindirdi.

Çorlu Çağdaş Spor Kulübü Voleybol antrenörü Hacet Akay da, “Aldığımız sonuçlar Çorlu adına gurur verici, yarı finallerde İlçemizi ve İlimizi en iyi şekilde temsil ederek Türkiye finaline çıkmayı hedefliyoruz. En büyük sıkıntımız maddi anlamda yarı finallerde barınma ve yol masrafları. Çorlu Belediyesi futbol kulüplerine maddi yardım yaparken bizim gibi ili dışarıda temsil edecek kulüplere de Belediye Başkanımız yardım yapmasını bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA