Petrolspor Play-Off’lara Günde Çift İdmanla Hazırlanıyor

Batman Petrolspor, Antalya’nın Alanya ilçesi yapılacak olan Play-Off karşılaşmalarının hazırlıklarını günde çift idmanla yapıyor.

Petrolspor, teknik direktör Adnan Şentürk nezaretinde günde çift idmanla çalışmalarını sürdürüyor. Batman 16 Mayıs Şehir Stadyumu'nda sabah akşam olmak üzere günde çift idmanla Play-off maçlarına hazırlanan sporcuların moral ve motivasyonu yüksek olduğu gözlendi. Sakatlıkları devam eden Ahmet Köseoğlu ve Emrah Ateş tedavilerine devam edilirken Mehmet Atik’in takım ile birlikte çalışmalara katılması teknik heyeti ve sporcu arkadaşlarını sevindirdi

Batman Petrolspor Teknik Direktörü Adnan Şentürk, "Batman Petrolspor'un 2. Lig'e yükselebilmesi için araç olarak gördüğümüz Play-Off'a kalarak önemli bir iş başardığımızı düşünüyorum. Tüm şehir olarak başardığımıza inanıyor, başta taraftarımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Ancak asıl amacımıza inşallah Play-Off müsabakalarının sonunda ulaşacağız. Bunun için her zaman olduğu gibi tüm ciddiyetimiz ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Futbolcularımıza inanıyor ve güveniyoruz. Yüksek karakterli ve kaliteli oyuncularımız son derece bilinçli ve kararlı bir şekilde hedeflerine odaklanmış sabırsızlıkla müsabakaları bekliyor. Güçlerini sonuna kadar mücadele ederek inşallah Batman Petrolspor'u hak ettiği yere taşıyacaklarından kuşku duymuyoruz” dedi.

Kaynak: İHA