Kulüplerden Yazıcı İçin Başsağlığı Mesajı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kasımpaşa ve Ankaraspor kulüpleri ile Anadolu Spor Gazetecileri Derneği , kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı için başsağlığı mesajı yayımladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübünden yapılan açıklamada, "Spor camiası olarak değerli bir spor adamını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bursaspor'a ve Türk futboluna yaptığı katkılarla daima hatıralarımızda kalacak olan merhuma rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine, ayrıca tüm spor camiasına başsağlığı diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Kasımpaşa Kulübünden yapılan açıklamada ise "Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve Bursaspor camiasına başsağlığı diliyoruz" denildi.

Ankaraspor Kulübü'nden yapılan açıklamada da şu ifadeler yer aldı:

"Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat ettiğini büyük bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum İbrahim Yazıcı'ya Allah'tan rahmet, ailesi, Bursaspor ve futbol camiasına başsağlığı dileriz."

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan da "Kendine özgü kişiliği ve başarıya endeksli hayat vizyonuyla Başkan İbrahim Yazıcı Türkiye ve Bursa için büyük bir kayıptır, acımız büyüktür. Başta ailesi ve Bursaspor camiası olmak üzere, ülke spor kamuoyumuza ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA