Hüseyin Aksu Tesislerinin Hali İç Burkuyor

Son iki sezondur sahaya çıkmayan Aydınspor’un kaderine terk edilen tesisleri olan Hüseyin Aksu Tesislerinin hali tepki çekiyor.

Özellikle kış aylarında tinercilerin geceler uğrak adresi olan tesislerde hala Aydınspor’un geçmişte oynadığı maçlarda satılan bilet koçanları yerlerden toplanıyor. Ayrıca, Aydınspor’da daha önce başkanlık yapmış ve geçmişte tesislerin duvarlarını süsleyen Affer Bacaksız ve Ertan Perinçek gibi isimlerin fotoğraflar da tesislerde dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde tesisleri Ankara’dan gelen Spor Genel Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte gezen Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın bu fotoğrafları topladı. Akın,fotoğrafları sahiplerine vereceği söyledi.

Yanında Aydınspor 1923’ün antrenmanlarının bir bölümünü yaptığı Mukan Perinçek Stadı’nın da bulunduğu tesisler, bilindiği gibi Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne devredilmişti. Tesislerin yanında bulunan antrenman sahasında ise Aydınspor 1923’ün altyapısı çalışıyordu. Antrenman sahası da bakımsızlıktan dolayı Aydınspor 1923 altyapısı tarafından kullanılamaz hale gelmişti.

DEPREME DAYANIKSIZ
İçerisinde yüzme havuzu, futbolcuların kalabileceği odaların bulunduğu tesislere Aydın Belediyesi tarafından depreme dayanıksız raporu verilmişti. Spor Genel Müdürlüğü yetkililerinin bu alana yapılması planlanan yüzme havuzu için incelenen tesislerin ilerleyen günlerde ne rapor vereceği merak ediliyor.

Kaynak: İHA