Gölcük Yaylasında Kamp Sezonu Erken Açıldı

Muğla Süper Amatör Lig ekibi Ortaca Belediyespor, Muğlaspor’la oynayacağı baraj maçı öncesi Gölcük’te kampa girdi.

Geçen hafta Gölcük Prenses Otel’de kampa giren Muğla temsilcisi perşembe gününe kadar Gölcük’te güç depolayacak. Havanın mevsim normallerinin oluşu Gölcük Yaylası’nda sezonun erken açılmasına yol açarken, 2013 yazı için ilk kamp yapan ekibi de Ortaca Belediyespor oldu.

Teknik direktör Egemen Urhan yönetiminde Gölcük Prenses Otel’in sahasında çalışmalarına devam eden ekipte moraller yüksek. BAL’a yükselebilmek için BAL 7. grup ekibi Muğlaspor ile oynayacağı baraj maçına sıkı şekilde hazırlanan Ortaca Belediyespor’un teknik patronu Egemen Urhan, Gölcük’te çok güzel bir çalışma ortamı bulduklarını ifade etti.

Gölcük Prenses Otel’in işletmecilerinden Ebubekir Nergiz de, sezonu erken açtıklarını belirterek, bu yaz çok sayıda takımı Gölcük’e beklediklerini belirtti.

SEZONU ERKEN AÇTIK
Gölcük Yaylası’nın her yaz özellikle Ege Bölgesi’nden çok sayıda takımın kamp yeri olduğunu belirten Ebubekir Nergiz, “Yaylamızı bu sezon ilk tercih eden BAL’a yükselmeye hazırlanan Ortaca Belediyespor oldu. Baraj maçı öncesi güç toplamak için kamplarını sürdürüyorlar. Biz de sezonu Ortaca ile açtık. Havaların da sıcak gitmesi bu durumda etkili oldu.

Yaz mevsimi için çeşitli kulüplerle görüşmelerimiz var. Geçen yıl Batman’dan bile ekibi konuk etme mutluluğunu yaşamıştık. Bu yıl da yine ülkemizin güzide futbol ekiplerini Gölcük’e bekliyoruz. Havasıyla, sahasıyla, tesis şartlarıyla futbol ekipleri için biçilmiş kaftan olan Gölcük’te futbol turizminin daha da gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA