Galatasaray'da Albayrak krizi

Galatasaray'ın 19. şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Abdurrahim Albayrak’ın ağzından önceki gece sitemkar cümleler döküldü.

Sarı kırmızılıların renkli yöneticisi, şampiyonluğun hemen ardından verdiği demeçlerde buruk ve kırgındı.

İşte bu durumun nedeni çok geçmeden belli oldu. Sebep, Albayrak 'ın Schalke galibiyeti sonrası Felipe Melo ile aynı karede yer aldığı bir sevinç fotoğrafı idi.

Futbolcuların çok sevdiği Albayrak, Almanya 'da G.Saray 'ın çeyrek finale yükseldiği zafer sonrası Melo 'nun 'pitbull'sevincine ortak olmuştu. Bu kare, gazetelerde de yer aldı. Albayrak 'ın pitbull sevincini ise edinilen bilgilere göre Başkan Ünal Aysal 'a, danışmanı Bülent Tulun götürerek gösterdi.

Aysal da düzeysiz bulduğu bu fotoğrafa tepki göstererek, “Yırtın, atın” karşılığını verdi. İşte Abdurrahim Albayrak 'ın kırıldığı ve “Başkan Aysal 'ı dolduyorlar” diye bahsettiği ismin bu olaydan dolayı Bülent Tulun olduğu öğrenildi.

'I love you hocam'bile rahatsız ediyor


Abdurrahim Albayrak, sarı kırmızılı kulüpte tartışma yaratan sevinç fotoğrafı ve şampiyonluğun ardından neden sitemkar konuştuğu hakkında önemli ifadelere imza attı. Sarı kırmızılı yönetici, “O resmi abartmanın ne anlamı vardı. Oysa ki hepimiz Galatasaray 'ın iyiliği için hizmet etmeye çalışıyoruz. Kar kış demeden çalışırken bunların konuşulması beni üzüyor. Ben bugüne kadar gelmiş geçmiş bütün başkanları öz babam gibi bilirim. Başımın tacı olarak koyarım. Başkan ile problemim yok. Kıskançlıklar ile bir yere varamayız. 'I love you hoca'dedim oradan bile beni yaralamak istediler” diye konuştu.

Ne demişti?

Başkanı dolduruyorlar


“Çok yoruldum. Bilmiyorum, ne yapacağım. Başkanımız Ünal Aysal 'a sürekli laf taşıyorlar. Melo ile galibiyet sonrası yaşadığımız sevinç anını başkana gösterip vermişler. Başkan asil listede yer verirken, yolda benim adımı başkanın haberi olmadan son anda yedek üye listesine yazanlar utansın. Kafile başkanı olarak Galatasaray takımı ile maçlara gidiyorum. Ama konuşma yasağı olduğu için konuşamıyorum. Bütün bunlar ağırıma gidiyor. Ben başkanımı çok seviyorum. Ama etrafındakiler ilginç şekilde başkanı dolduruyorlar.”