Spor Toto 2. Lig'e Yükselen Altınordu'nun Genç Oyuncusu Mert Özkaptan, Kırmızı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mutlu sona ulaşan Altınordu'nun 23 yaşındaki oyuncusu Mert Özkaptan, kırmızı-lacivertli formayla 3. şampiyonluğuna ulaştı.

Altınordu formasıyla bu sezon ligde 28 maçta 9 gol atıp, 6 asist yapan Özkaptan, Altınordu'da 2007-2008 ve 2010-2011 sezonlarından sonra bir kez daha aynı mutluluğu yaşadı.

Altyapısından yetiştiği Altınordu ile 2007-2008 sezonunda Trabzon'da oynanan 2. Lig'e yükselme maçlarında mücadele eden Mert Özkaptan'ın ekibi, Bingöl Belediye ve Keçiörengücü'nü yenerek 2. Lig'e yükseldi.

Tekrar 3. Lig'e düştükten sonra 2010-2011'de bu sefer Eskişehir'de yapılan play-off müsabakalarında mücadele eden genç oyuncunun formasını giydiği Altınordu, Afyonkarahisar ve Darıca Gençlerbirliği galibiyetleriyle bir kez daha üst lige çıktı.

Bu sezon da Altınordu formasıyla mutlu sona ulaşan Mert Özkaptan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorlu bir maratonu geride bıraktıklarını, takım olarak gösterdikleri performansla şampiyonluğu kazandıklarını söyledi.

Altınordu formasıyla 3. kez 2. Lig'e çıktığını kaydeden Özkaptan, "Aynı başarıyı yakaladığım için çok mutluyum. Bunun Altınordu tarihinde bir ilk olduğunu söylediler. Bu gurur verici bir duygu" dedi.

Muhabir: Ali Korkmaz

Yayıncı: Mehmet Güldaş

Kaynak: AA