İbrahim Hacıosmanoğlu Hayalini Anlattı

Trabzonspor'da uzun süredir adı başkan adaylığı için geçen eski başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını resmen duyururken en büyük hayalini de açıkladı.

Trabzon'da bir otelde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında başkan adaylığını resmen duyuran İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un zorlu bir süreçten geçtiğini belirterek, "Trabzonspor başkanlı adaylık sürecinin yıllardan beri sürekli konuştuğumuz yeniden yapılanma ve ardından temiz Türk futbolu adına başlama vuruşunu yapıyoruz. 67 kongremizi yapıyoruz aynı ruhu tekrar canlandırabiliriz. Aynı efsaneyi tekrar ayağa kaldırabiliriz. Anadolu beyi ünvanını tekrar alarak bu efsaneyi tekrar ayağa kaldırabiliriz" dedi.

Hacıosmanoğlu, Türk futbolununda temizliğe ihtiyacı olduğunu belirterek, en büyük hayalini şöyle açıkladı:
"Temiz futbolun öncüsü de Trabzonspor olur. Türkiye'de emeklerin çalındığı bir sistem var. Emek hırsızları var. Emek hırsızları radar sistemine takıldı. Allah başkan olmayı nasip ederse emek hırsızlığı ile mücadele de edeceğiz. Bunlar sanıldığı kadar büyük insanlar değildir sadece güzide kulüpleri kullanan insanlardır. Aslında emek hırsızlarının çaldığı 2010-2011 şampiyonluk kupasını başkan kim olursa olsun müzeye getirecek bir başkan olmalıdır. Başkan bunun hesabını sormalıdır. Biz görevde olursak kupayı almanın yöntemini biliyoruz. Kupayı İstanbul'da alacağız. Herkes İstanbul Boğaz Köprüsü'nde bayrak asar ama biz otobüsün üstünde kemençe ve horon ekibimizle birlikte bayrak asmayacağız orayı istila edeceğiz. Orada kemençe çalıp horon oynayacağız ve oradan üst açık otobüsle birlikte bütün Karadeniz şehirlerini dolaşa dolaşa o kupa Trabzonspor'un müzesine gelecektir"

"KAYBEDERSEM BİR DAHA ADAY OLMAM"
Trabzonspor Başkan Adayı İbrahim Hacıosamnoğlu, kongreyi kazanamaması halinde her kongrede aday olan bir İbrahim Hacıosmanoğlu imajı oluşturmayacağını belirterek, "Daha önce kongrelerde aldığımız oyların başkan adaylığı için yeterli olduğunu düşünüp, bu oyların artarak devam edeceğini bilerek 67. kongrede Trabzonspor Başkanlığı'na aday oluyorum. Eğer bu kongrede seçilemezsek bir Trabzonspor sevdalısı olarak yolumuza devam edip, bir daha başkan adayı olmayacağımı da belirtmek istiyorum. Demokratik ortamlarda herkes aday olabilir. Sayın Sadri Şener, aday olsaydı ben onunla yarışacaktım. Ama bu tabloda diğer başkan adayları benimle yarışacak" ifadelerini kullandı.

FATİH TEKKE SPORTİF DİREKTÖR
İbrahim Hacıosmanoğlu, başkan olması halinde sportif direktörlüğe Trabzonspor'un eski futbolcusu Fatih Tekke'yi getireceğini açıkladı.

Hacıosmanoğlu, sportif konuda transferler dahil tüm yetkilerin Fatih Tekke'de olacağını belirtti.

Kaynak: İHA