Bursasporlu Bir Grup Taraftar "Kalk Ayağa Dik Dur Onurlu Başkan" Yazılı Pankart Açtı

Geçirdiği kalp krizinin ardından halen yoğun bakımda tedavisi sürdürülen Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı için bir grup taraftar hastanenin önünde toplanarak "Kalk Ayağa Dik Dur Onurlu Başkan" yazılı pankart açtı.

Bursasporlu taraftarlar gün içerisinde sosyal medyada örgütlenerek akşam saatlerinde Başkan Yazıcı'nın tedavisinin devam ettiği hastanenin önüne geldi.

Bursasporlu Teksas Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz taraftarlar adına gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bursaspor'u seven herkesten dua bekliyoruz. Başkanımız olmayan hayallerimizi aklımıza soktu. Bize şampiyonluk yaşattı. Daha büyük hayallerimiz var. Ondan tekrar ayağa kalkıp, bizimle beraber yürümesini bekliyoruz" dedi.

Taraftalar daha sonra açtıkları "Kalk Ayağa Dik Dur Onurlu Başkan" yazılı pankartı hastane giriş kapısının karşısına astı.

Öte yandan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de hastaneye gelerek İbrahim Yazıcı'nın sağlık durumu ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Altepe, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yazıcı'nın sağlık durumuyla ilgili sıkıntılı durumun hala devam ettiğini söyledi.

"Temennimiz bunun en kısa zamanda çözülmesi" diyen Yazıcı, şöyle devam etti:

"Şu anda yapılabilecek olan her şey yapılıyor. Büyükşehir belediye başkanlığımın ilk yıllarında şampiyonluk sevincini beraber yaşadık. İnşallah Bursaspor bu yıl Avrupa kupalarına gidecek. Bursa'ya büyük hizmetleri var. Tüm Bursalı hemşehrilerimizin dualarını bekliyoruz. İnşallah kalkıp tekrar en güzel hizmetlerine devam eder."

Bursa Ticaret ve Sanayi odası Celal Sönmez de İbrahim Yazıcı'nın güçlü ve dirençli olduğunu ifade ederek, "Onun tekrar kalkıp aramıza dönmesini umut ediyoruz" şeklinde konuştu.

Muhabir: Metin Aktaş/Vedat Yücebaş

Yayıncı: Ahmet Caner Baysal

Kaynak: AA