Şöhretler Karması, Basın Karması İle Karşılaştı

Boğaziçi Yönetim A.

Ş. tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Dostluk Futbol Turnuvası'nda, basın karması ile şöhretler karması karşı karşıya geldi. Maç 1-1 berabere sona erdi.

Organizasyona eski futbolcu Murat Erdoğan, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Boğaziçi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Kartal, Kanal D Spor Müdürü Emre Tilev ve İhlas Haber Ajansı Spor Müdürü Mustafa Karagöl katıldı.

Eski futbolcu Murat Erdoğan, böyle bir organizasyonda bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Buradaki bütün arkadaşlarımıza ve başkanımıza teşekkür ederim. Dostluk çerçevesinde çok güzel bir organizasyon oldu” dedi.

Türkiye’nin her liginde oynayan bütün takımların formasında Türk bayrağını taşıdığını vurgulayan Murat Erdoğan, “Fenerbahçe olmadan, Galatasaray olmaz. Galatasaray olmadan, Fenerbahçe olmaz. Buna Beşiktaş’ıda ekleyebiliriz. Birisinin olmaması diğerinin anlamını yitiriyor. Ondan dolayı bu çerçevede bir alkış bekliyorum Fenerbahçe futbolcularından” ifadelerini kullandı.

Daha sonra sorulan soruları cevaplayan Erdoğan, Galatasaray mı? Fenerbahçe mi? sorusuna, “Galatasaray” cevabını verdi.

Üç kulvarda koşan Fenerbahçe başarılı mı? Başarısız mı? sorusuna ise Erdoğan, “Başarılı ama Galatasaray, Fenerbahçe sorduğunuz için Galatasaray’ı daha başarılı buldum bu sene” dedi.

Drogba mı? Burak mı? sorusuna da Erdoğan, “Drogba tabi ki” şeklinde cevap verdi.

Boğaziçi Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Kartal ise, konuşmasında, Türkiye'nin hızlı geliştiğinin altını çizerek, “Bu organizasyonumuz Diyarbakır'da hizmet ettiğimiz site sakinleri tarafından yakın olarak takip ediliyor. Basınımıza bu arada teşekkür etmemek mümkün değil. Anadolu'da yapacağımız organizasyonda da yakın ilgilerini bekliyoruz” diye konuştu.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ise, eski futbolcu Murat Erdoğan’a plaket verdi ve daha sonra sporcular sırasıyla ödüllerini aldılar.

Kaynak: İHA