Gol Sonrası Polis Selamı

U-13 ligi B grubunda mücadele eden Bartın Polis Gücüspor Kulübü, futbol takımının başarılı sporcuları gol sevinci ve galibiyetlerini polis selamı ile kutladı.

Maçta gol atan futbolcuların Bartın Polis Gücüspor Kulübü U-13 Futbol takımının sporcularının atılan goller sonrasında ve galibiyet sonrasında polis selamlı kutlamaları gözden kaçmadı. Gol atan futbolcular saha kenarına gelerek seyircilere polis selamı verirlerken benzer görüntüler soyunma salonunda da görüldü.

U-13 Ligi B grubundaki mücadelede Bartın Polis Gücüspor ve Kozcağız Belediyesi U-13 futbol takımları arasında maç oynandı. Oynanan maçta yıldız futbolcuların profesyonelce oynadıkları gözden kaçmadı. U-13 ligi B Grubunun iddialı takımları arasında gösterilen Bartın Polis Gücü Spor Kulübü U-13 futbol takımı yine ligde iddialı olan Kozcağız Belediyesi Spor Kulübü U-13 futbol takımını 8-0 gibi farklı bir skorla yendi. Maçın skoru her ne kadar 8-0 gibi bir farklı skor da olsa esas kazanan dostluk olmuştu. İki takımın futbolcuları da birbirlerine karşı son derece centilmen bir şekilde oyun sergiledi. Maç sonrasında da her iki takımın futbolcularına Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok tarafından meyve suyu gönderildiği belirtildi.

Kaynak: İHA