Voleybol Federasyonu Başkanı’ndan Vali Aksoy’a Ziyaret

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil tarafından, federasyonun yaptığı çalışma ve organizasyonlar ile Samsun Yaşar Doğu Spor Salonu’nda 02 Haziran 2013 Pazar günü saat 18.30’da Türkiye- Letonya milli takımları arasında oynanacak olan Voleybol Erkekler Avrupa Şampiyonası eleme maçı hakkında Vali Aksoy’a bilgi sunuldu.

Samsun'un bir spor kenti olduğunu ifade eden Vali Hüseyin Aksoy ziyarette yaptığı konuşmasında, ’’Samsun spor alt yapısı ile özellikle kulüpleşmede ve sporcu sayısında oldukça iyi durumdadır. Samsun, spor kenti olarak kendisine bir hedef koydu ve bu hedefi gerçekleştirme yolunda emin adımlarla yürüyor. İlimizde 7 bin 500 kişilik Yaşar Doğu Spor Salonu tamamlanarak hizmete sunulmuştur. Bununla birlikte il merkezimizde ve ilçelerimizde Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç’ın destekleri ve talimatları ile birçok spor tesisinin yapımı devam ediyor. Var olan spor tesislerimizde de bakım ve iyileştirme çalışmaları yapılıyor. Ben Sayın Bakanımıza bu konuda bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ziyaretinizden büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade ediyor, sizlere federasyon olarak yaptığınız çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Vali Hüseyin Aksoy’a üzerinde Türkiye Voleybol Federasyonu’nun arması olan bir kravat takdim etti.

Ziyarette ayrıca, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt hazır bulundu.

Kaynak: İHA