Ünyespor, Teknik Direktör Uzunköprü İle Anlaştı

Ordu - Gelecek sezon Spor Toto 3. Lig'de mücadele edecek Ünyespor'da teknik direktörlük görevi için Cevdet Uzunköprü ile 1 yıllığına anlaşma yapıldı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'a veda eden Ünyespor, gelecek sezon hazırlıklarına teknik direktör Cevdet Uzunköprü ile anlaşma yaparak başladı.

Ünyespor Kulüp Başkanı İrfan Şahin ile basın mensuplarına açıklama yapan Uzunköprü, "Ünyespor köklü, hedefleri olan bir kulüp. Hiç hak etmediği bir ligden taraftarı ve camiasıyla kenetlenerek bir üst lige çıkmak için mücadele edeceğiz. İşimiz tabi ki kolay değil, çünkü takım yok ortada, sıfır bir kadro ile yola çıkıyorsunuz. Bütçemize uygun en iyi kadroyu kurup Ünyespor'u yine eski günlere döndürmek istiyoruz." dedi.

Ünyespor Kulüp Başkanı İrfan Şahin, "Başarısız bir yönetim geçirdiğimizi biliyorum ama yönetim olarak da burayı bırakıp gidemezdik. Ünyespor Ünyelilerindir. Biz de bu memlekette yaşıyoruz. Bize güvenen hemşerilerimize 'Ünyespor'u bıraktı gitti' dedirtmemek adına görevimizin başındayız. Sezon biter bitmez yeniden bir çalışma içine girdik. Bu çalışma neticesinde öncelikle hoca arayışına girerek Ünyespor'u 3 sezon çalıştıran Cevdet Uzunköprü ile anlaştık" diye konuştu.

Kaynak: AA