''Psg'de Leonardo'ya Verilen 9 Ay Men Cezası, Ancelotti'nin Real Madrid'e Gelmesini Zorlaştırıyor''

Madrid - İspanyol basını, Real Madrid'de Jose Mourinho'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna, Paris Saint Germain çalıştırıcısı İtalyan Carlo Ancelotti'nin getirilmesini büyük olasılık olarak gösterse de yeni bir pürüzün çıktığını ileri sürdü.

Basında yer alan haberlerde, Fransa Birinci Futbol Ligi'nde 5 Mayıs'taki PSG-Valenciennes maçı sonunda soyunma odasına giderken hakem Alejandro Castro'yu ittiği gerekçesiyle 9 ay sahalardan men cezası alan Leonardo'nun, Ancelotti'nin geleceğini de zora soktuğu belirtildi.

Zira Ancelotti'nin Real Madrid ile anlaşması halinde, PSG'de yeni teknik direktörün Brezilyalı Leonardo olacağı iddia ediliyordu. Leonardo'nın 9 aylık men cezasıyla karşı karşıya kalan PSG yönetiminin, 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Ancelotti'yi bırakmayabileceği ifade ediliyor.

Bu arada, Real Madrid cephesi de yeni teknik direktörü için hala kararını vermedi. Kulüp başkanı Florentino Perez, hafta içinde katıldığı bir radyo programında, Ancelotti'ye teklif götürmediklerini söyledi.

Kaynak: AA