Karşıyaka Spor Kulübü'nde Kongreye Doğru

İZMİR - Karşıyaka Spor Kulübü Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, kongrede aday çıkacak isimlere eşit mesafede olacağını bildirdi.

Yaşar, yaptığı yazılı açıklamada, 6 Haziran'da gerçekleştirilecek kongresinde tüm adaylara başarılar dilediğini belirterek, "Bu vesileyle bütün adaylara eşit mesafede bulunduğumu ve hepsine canı gönülden başarılar dilediğimi şanlı camiamızla paylaşmayı bir görev sayıyorum" dedi.

Adaylardan tek dileğinin seçim sürecinin centilmenlik havası içinde geçmesi olduğunu kaydeden Yaşar, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Netice ne yönde olursa olsun kazanan KSK olmalıdır. Öyle olmasını tüm kalbimle diliyorum. Karşıyaka Spor Kulübü için en önemli konu, yapımı gündemde olan yeni stadyumumuzun bir an önce Karşıyaka'da bulunan stadın bulunduğu alana inşa edilmesidir. Kulübümüz bu büyük yatırım tamamlandığında geleceğe daha büyük adımlarla yürüyecektir. Bu yolda tüm camiamızın kenetlenmesini diliyorum."

-Karşıyaka Spor Adamları Derneği Başkanı Bülent Zeren

Öte yandan Karşıyaka Spor Adamları Derneği Başkanı Bülent Zeren de yaptığı açıklamada, bir süre önce Selçuk Yaşar'ın kendisinden kulüple ilgilenmesini istediğini, bu nedenle kulübün mali durumunu incelemeye başladığını belirtti.

Selçuk Yaşar'ın adını kullanarak dün telefonla görüştüğü Özer Kırca'nın ilk önce kendisine destek verdiğini ancak 1,5 saat sonra mevcut yönetimin devam etmesi gerektiğini söylediğini bildiren Zeren, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bu ilginç görüşmeler göstermiştir ki, 100 yıllık Karşıyaka Spor Kulübü, kişilerin ve bu tip davranışların etkisiyle yıllarca yerinde saymış ve hak ettiği konuma ulaşamamıştır. Unutulmamalıdır ki, Karşıyaka Spor Kulübü Türkiye'nin en önde gelen kulüpleri arasındadır ve dünyaya açılabilecek bir güce sahiptir. Karşıyaka Spor Kulübü'nü yönetecek unsur asla ilişkiler değildir. Bu kulübü yönetecek tek güç ilkelerdir. İlişkilerin, ilkelerin önüne geçtiği ortamların kurumların iflasının en büyük nedenidir. İlkeli bir Karşıyaka için de değerli camiamızın gereken hassassiyeti göstereceğinden eminim."

Kaynak: AA