Geri mi dönüyor?

Çaykur Rizespor'u şampiyon yaparak Karadeniz temsilcisinin tekrar Süper Lig'e çıkmasını sağlayan Mustafa Denizli'nin A Milli Takım'a dönme olasılığı ortaya çıktı.

1987-88 ve 1996-2000 yılları arasında milli takımı çalıştıran Denizli ile TFF Başkan'ı Yıldırım Demirören'in bizzat bağlantıya geçerek, tecrübeli teknik adama milli takım teknik direktörlüğüne nasıl baktığını sorduğu öğrenildi.

PRENSİP ANLAŞMASI

Denizli'nin ise prensip olarak sıcak baktığı, ancak daha geniş bir toplantıyla bir proje üzerinde mutabık kalınması şartını koştuğu bildirildi.

Çalıştığı üç büyük takımda, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşayan Denizli, milli takımı da 2000 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale taşımıştı.

Mustafa Denizli ve Yıldırım Demirören, siyah beyazlı takımda 2008-09 sezonunda şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Demirören'le çok iyi ilişkileri olan Denizli, milli takıma da Çaykur Rizespor'da çalıştığı ekiple gelmeyi düşünüyor.

RİZE'DEKİ EKİBİYLE GELİYOR

Denizli'nin yardımcılıklarını İbrahim Üzülmez ve Yusuf Şimşek yapacak. Tayfur Havutçu'nun da ekipte yer alacağı öğrenildi. Kaleci antrenörü ve kondüsyoner tercihlerini ise değişebileceği belirtildi.

Milli Takım'ın Almanya'da gerçekleştireceği turnuvanın ardından TFF yönetiminin bu kararı hayata geçirmek için çalışmaları yoğunlaştıracağı öğrenildi.