Eski Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan Açıklaması

Ankara - Eski Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, "Başkan Mehmet Yiğiner ile yaptığımız görüşme sonrasında karşılıklı olarak ayrılma kararı aldık" dedi.

Ankaragücü ile yolları ayrılan teknik direktör Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 gün önce başkan Yiğiner ile bir araya geldiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Yaptığımız görüşme sonrasında karşılıklı olarak yollarımızı ayırma kararı aldık. Sayın Yiğiner, kulübe verdiğimiz emekler için bize teşekkür etti. 15 futbolcu ve 3 kaleciyle mücadele ettiğimiz bir sezonda, herkesin haftalar öncesinde 'düştü' dediği takım, ligin son haftasına kadar üzerine düşen savaşı vermiştir. Teknik ekibim ve ben, oyuncularımızın da inancı ve mücadelesiyle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandık. 4 puanla aldığımız takım, tüm sıkıntılara rağmen göreve gelmemizin ardından 25 puan daha aldı. Hepimiz çok çalıştık, çok çabaladık. Ligden düşmemize karşın, bu işten alnımızın akıyla çıktığımıza inanıyorum."

-"Ankaragücü benim yuvam"

Mustafa Kaplan, Ankaragücü sevgisinin çok büyük olduğunu ifade ederek, "Ankaragücü benim yuvam, belki bir gün geri dönerim. Kulübümün bana ihtiyacı olduğu her an göreve hazırım" ifadesini kullandı.

Kendilerine gösterdiği inanç ve verdiği destek nedeniyle taraftarlara da teşekkür eden Kaplan, şunları kaydetti:

"Ankaragücü, 103 yıllık geçmişiyle Türkiye'nin en önemli camialarından birisidir. Son 3-4 yıldır yaşanan sıkıntılar, umuyorum ki en kısa zamanda çözülür ve Ankaragücü en kısa sürede asıl yeri olan Süper Lig'e döner. Görevde bulunduğum süre içinde, en büyük desteği her zaman taraftarlardan gördüm. Ekibimle birlikte onların sevgisine layık olmak için çalıştık. Herbirine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Belki en kötü dönemde görevde bulunduk ama en gururlu görevi de ben ve ekibim yaptık. Bugün buradan ayrılıyorum ama gönlüm her zaman Ankaragücü'nün yanında olacak."

Kaynak: AA