Beşiktaş Plaj Futbol Takımı Kuşadası Kaymakamı Ayhan'ı Ziyaret Etti

Aydın - Şampiyonlar Ligi'nde 3. olan Beşiktaş Plaj Futbol Takımı yöneticileri kazandıkları kupayla birlikte Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan'ı makamında ziyaret etti.

İtalya'nın Toronto kentinde yapılan Plaj Futbolu Şampiyonasına katılmadan önce Kuşadası'nda kamp yapan ve daha sonra Şampiyonlar Ligi'nde 3. olan Beşiktaş Plaj Futbol Takımı, Kuşadası'nda kendilerine destek veren Ayhan'a, kupa ile vefa ziyaretinde bulundular.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, Takım Menajeri Selman Alıcıoğlugil ve takım Antrenörü Tamer Ay'ın ziyaret ettikleri Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan, "Beşiktaş Plaj futbol takımının İtalya'nın Toronto kentinde yapılan Şampiyonlar Ligi'nde 3. olması, ülke adına büyük bir gurur. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, "Beşiktaş Plaj Futbol Takımı Önemli bir başarıya imza atarak bizlere gurur yaşattılar. Şampiyonlar Ligi'nde 3. olan Beşiktaş Plaj Futbol Takımı Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda mücadele etmeye hak kazanmıştır" dedi.

Kaynak: AA