Belediye Başkanından Hakem Özkahya'ya Doğum Günü Sürprizi

Yalova - Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, kendisini ziyaret eden FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya'ya doğum günü sürprizi yaptı.

Özkahya, kentte düzenlenen 2. Bölge Dernekler Arası Hakem ve Gözlemciler Futbol Turnuvası'nda şampiyon olan Yalovalı hakem ve gözlemcilerle, Koçal'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Koçal, Özkahya'ya 33 yaşına girmesinden dolayı doğum günü sürprizi yaptı. Belediye Meclis Salonu'na getirilen pastanın üzerindeki mumları söndüren Özkahya, sürpriz karşısında şaşkınlık yaşadı. Koçal, Özkahya'nın doğum gününü kutladı. Özkahya ise sürprizden dolayı mutlu olduğunu belirterek, teşekkür etti.

Özkahya, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "Başkanımıza bir teşekkür ziyaretinde bulunduk. Sağolsunlar ziyaret esnasında Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi Başkanı Sefa Demir'in de bu doğum günü sürprizinde parmağı var. Böyle hoş bir doğum günü sürprizi yaptılar. Hem bizim dernek başkanımıza hem de Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'a çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA