"Aziz Yıldırım Vizyonunu Kaybetti, Artık İstifa Etmeli"

Habertürk ekranlarına konuk olan spor yorumcuları, Fenerbahçe cephesinde yaşanan sürpriz istifa haberlerini değerlendirdiler.

Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı istifaya davet etti. Yıldırım'ın yıprandığını ifade eden Çilingiroğlu "Galatasaray 'a değişik acılı bir başkan geldi. Yüzüne baktığımızda Aysal Başkan'ın neler yapabileceğini anlayamıyoruz. Lig bitti, istifa etti. 20- 25 gün içerisinde ciddi kararlar aldı. Bugün büyük gazetelere baktığımızda Aysal 'ın sözleri iki sayfaya yakın yer verilmiş. Aysal 'ın bir başka özelliği de öyle transferler yaptı ki, Fenerbahçe 'yi ikici sıraya itti. Bir nevi Fenerbahçe 'ye transfer öyle yapılmazda böyle yapılır mesajını verdi." dedi.

ÜNAL AYSAL, YILDIRIM'A MESAJ VERDİ
Ünal Aysal 'ın bu anlayışı, Aziz Yıldırım 'ın yönetimine ve transfer anlayışına ciddi zararlar verdi. Yaptığı transferlerle ciddi başarılar elde etti. Yeri geldi aba altından sopa gösterdi. Buna örnek vermek gerekirse Fatih Terim 'e sen benim elemanımsın ifadesini kullandı. Burada patron benim imajını pekiştirdi. Fenerbahçe yönetimi bu şaşkınlığı üzerinden atamadı ve sürekli bir yerlere mesaj gönderme telaşı içinde oldu.

ÜNAL AYSAL GİBİ BİRİ GELMELİ
Aziz Yıldırım bu süreçte artık istifa edip bırakmalı. Fenerbahçe 'nin başına Ünal Aysal tarzı bir başkan gelmeli. Paylaşmayı ve iletişim halinde olmayı seven biri bu takıma başkan olmalı. Aziz Yıldırım 'ın yerini doldurabilecek bir çok başkan adayı sayılabilir; Ali Koç, Ferit Şahenk vs…