Aykut Kocaman neden istifa etti?

Aykut Kocaman'ın istifa edeceğini aylar öncesinden bildiğini söyleyen Ferudun Niğdelioğlu, istifasının perde arkasını anlattı ve ekledi: Sıra Aziz Yıldırım'da!

Fenerbahçe'de, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın istifasını ilk duyuran spor yazarı Ferudun Niğdelioğlu, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Spor Günlüğü programına konuk oldu. Sarı lacivertli kulüpte patlak veren istifa depremi hakkında konuşan Nidelioğlu, yaşananların perde arkasını anlattı.

'İSTİFA EDECEĞİNİ BİLİYORDUM'

Kocaman'ın istifa edeceğini aylar öncesinde yazdığını hatırlatan Niğdelioğlu,'Aykut Kocaman gerçekten yorulmuştu. Ben bunu 6 ay önce yazdım. Aykut Kocaman,'6 ay sonra üç kulvarda da kupayı alırsam bırakacağım'demişti. Biz bunu gündeme getirdiğimizde arkasında hep durduk. Çünkü Kocaman'ın sezon sonunda gideceğini biliyorduk.'dedi.

'OYUNCULARIN PRİMLERİ ÖDENMEDİ'
Takım için söz verilenlerin yerine getirilmemesi ve oyuncuların primlerinin ödenmemesi için Kocaman'ın istifa ettiğini iddia eden Niğdelioğlu,'O şartlar yerine getirilse, istenilen transferler yapılsa, oyunculara vaat edilen primler ödense Kocaman görevine devam ediyor olabilirdi.' şeklinde konuştu.

'SIRA AZİZ YILDIRIM'DA'

Fenerbahçe'nin maddi kriz yaşadığını da iler süren Nidelioğlu,'Fenerbahçe'nin maddi durumunu kimse sorgulamıyor. Fenerbahçe kongresi deve kuşu misali kuma sokmuş. Kulübün ne kadar borcu var bakmıyor.'ifadelerini kullandı. Niğdelioğlu, öte yandan Kocaman'ın istifa etmesi konusunda Alex ve Emre konularının da rol oynadığını iddia ederek'Asıl şey şu; Aykut Kocaman artık yoruldu. Aslına bakarsanız sıra Aziz Yıldırım'da'diye ekledi.