Atletizm Öğrencilerine Emniyetten Malzeme Yardımı

Denizli - Denizli Emniyet Müdürlüğü, il genelinde yapılan puanlı atletizm yıldızlar kategorisi yarışlarında farklı kategorilerde ilk üç sırayı elde eden 23 öğrenciye malzeme yardımı yaptı.

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, TOKİ Ortaokulunda düzenlenen törende, atletizmde malzeme eksikliğine rağmen il ve il dışındaki yarışlarda başarı gösteren atletizm takımı öğrencilerine gülle, disk, cirit, yüksek atlama tahtası, uzun atlama ekipmanları, yer minderi ve koşu için kullanılan çıkış takozu hediye etti.

Bulut, törende yaptığı konuşmada, "Kısıtlı imkanlara rağmen elde ettiğiniz başarılı sonuçlar bizi çok mutlu etti. Bizler inanıyoruz ki, size destek verildiği takdirde daha büyük başarılar kazanacaksınız. Bugün burada başarılı olan 23 atletimize malzemelerini dağıtıyoruz. Bundan sonra sadece atletizmde değil bütün spor branşlarında sizlerin en iyi sonuçları alacağınıza inanıyoruz. Başta okul müdürümüz ve öğretmenlerimiz ile birlikte başarıda emeği geçen siz çocuklarımızı ve velilerimizi kutluyorum" dedi.

Kaynak: AA